Varfariinipotilaan omahoito nyt ja tulevaisuudessa

Perinteinen varfariinipotilaan INR-seuranta on murroksessa. Digitalisaatio, etälääketiede ja mobiliteetti edistävät muutosta. Tule kuulemaan, mitä varfariinin omahoito tarkoittaa nyt ja mitä tulevaisuudessa? 

Järjestämme Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivien yhteydessä 22.5.2017 tilaisuuden, jossa kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja aiheeseen liittyen ja pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Näytämme myös konkreettisesti, mitä digitaaliset ratkaisut mahdollistavat omahoidossa.

AIKA: maanantai 22.5.2017 klo 17-19

PAIKKA: Finlandia-talo, kokoushuone 21, Kongressisiipi (Mannerheimintie 13e, Helsinki, Katso kartta)

OHJELMA

klo 17.00 Saapuminen, kuohuvaa ja pientä naposteltavaa

klo 17.15 Tervetuloa!

Varfariinipotilaan ohjaus ja kokemukset omahoitoon siirtymisessä, Sh Kati Nurminen

Case Hämeenlinna, digitaaliset ratkaisut käytössä, Projektipäällikkö Ilona Rönkkö, Hämeenlinna

Digitaalisuuden merkitys ja etu omahoidossa, Elisa INR-etämittaus ja CoaguChek INRange - omahoito uudelle tasolle, Business Manager, Joel Karjalainen, Elisa

Tilaisuus päättyy klo 19.00

Paikkoja rajoitetusti eli ilmoittaudu mukaan saman tien, viimeistään 19.5.2017 mennessä. Voit välittää kutsun myös kollegallesi. Tilaisuus on maksuton.

*) Jättämällä yhteystietosi annat suostumuksen siihen, että Elisa voi lähettää markkinointiviestejä tuotteista, asiakaseduista ja tarjouksista esimerkiksi tekstiviestillä tai sähköpostitse. Markkinoinnin kohdentamisessa voidaan hyödyntää esimerkiksi evästeitä ja välitystietoja, kuten sijainti- ja päätelaitetietoja. Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen.

Yhteistyössä

RoLo40c.jpgElisa_logo_blue_RGB.jpg