Ajankohtaista webinaareissamme

Tältä sivulta löydät tietoa ja mahdollisuuden ilmoittautua Elisan tuleviin webinaareihin.

Mitä IoT tarkoittaa nyt ja tulevaisuudessa?

Maanantaina 29.5.2017, klo 09.00-09.30

Sanotaan, että IoT avaa uusia mahdollisuuksia kaikille toimialoille. Webinaarissamme kuulet käytännön esimerkkejä siitä, mitä IoT on konkreettisesti mahdollistanut jo nyt. Käännämme katseen myös tulevaisuuteen ja nouseviin trendeihin.

Webinaarin asiantuntijana toimii Elisa Elisa IoT™:sta vastaava Johtaja Jukka Nurmi. Voit esittää Jukalle kysymyksiä chatissa koko webinaarin ajan. 

Ilmoittaudu

Elisa Webinaari: EU:n tietosuoja-asetus tulee - vinkkejä organisaation tietosuojan parantamiseen

Keskiviikkona 31.5.2017, klo 14.00-14.45

Mitkä ovat rekisterinpitäjän vastuut ja velvollisuudet henkilötietojen käsittelyssä EU:n uuden tietosuoja-asetuksen astuessa voimaan? Miten suojata ja käsitellä lukuisiin eri tietojärjestelmiin ja pilvipalveluihin tallennettua dataa uusien vaatimusten mukaisesti? Miten Microsoftin pilvipalvelut auttavat parantamaan organisaatiosi tietosuojaa?

Tervetuloa kuulemaan vinkkejä ja ratkaisumalleja päivänpolttavaan kysymykseen. Äänessä ovat Aki Siponen, teknologiajohtaja Microsoftilta ja Antti Kujamäki, järjestelmäasiantuntija Elisalta. Voit esittää heille chatissa kysymyksiä koko webinaarin ajan.

Ilmoittaudu

Markkinointijohdon top 3 työkalut

Maanantaina 5.6.2017, klo 09.00-09.30

Millainen on menestyvän markkinoijan selviytymispaketti? Millä eväillä markkinointijohtaja pysyy mukana digiajassa ja jopa sen aallonharjalla? Miten ennakoida asiakkaiden liikkeitä, luoda uutta ja löytää oikeat keinot viestiä?

Elisan Katja Bäckströmin vieraana on markkinointijohtaja Veli-Pekka Ääri SOK:lta. Tervetuloa kuulemaan inspiroivaa ajatustenvaihtoa ja saamaan ideoita sovellettaviksi omalla tehtäväkentällä.

Ilmoittaudu

Ekosysteemistä voimaa

Keskiviikkona 7.6.2017, klo 14-14.30

Ekosysteemillä tarkoitetaan kilpailukyvyn kehittämistä erilaisten asiantuntijoiden voimia yhdistämällä.  Millaisia hyötyjä saavutetaan, kun toimitaan yhdessä kohti yhteistä päämäärää? Tervetuloa kuulemaan, miten Elisa IoT Ekosysteemi toimii.

Webinaarin asiantuntijoina ovat Partner Manager Taru Myllymäki Elisalta ja perustaja, VP Pontus Blomberg 3D Studio Blomberg Ltd:lta. Voit esittää puhujille kysymyksiä chatissa koko webinaarin ajan.

Ilmoittaudu

Autoilun arki tulevaisuudessa

Torstaina 8.6.2017, klo 09.00-09.30

IoT:n myötä autoteollisuus on mullistumassa. Autoilu muuttuu helpommaksi ja turvallisemmaksi mutta muutokset vaikuttavat laajemminkin. Mitä mahdollisuuksia avaa esimerkiksi se, että auto tietää sijaintisi ja voi välittää tiedon muihin internetiin kytkettyihin laitteisiin? Tästä ja muista autoilun trendeistä meille kertoo Development Manager Ville Landtman. Voit esittää Villelle kysymyksiä chatissa koko webinaarin ajan.

Ilmoittaudu

RMM - Laitteiden etävalvonta ja –hallinta

Tiistaina 13.6.2017, klo 09.00-09.30

Keskitetyn laitteiden etävalvonnan ja –hallinnan avulla laitteita voidaan hallita aina datan visualisoinnista ohjelmistopäivitysten toteuttamiseen. Näin reaaliaikaisen tiedon tuottaminen voidaan valjastaa liiketoiminnan käyttöön hallitusti.

Tervetuloa kuulemaan etävalvonnan ja -hallinnan monista mahdollisuuksista. Webinaarin asiantuntijana toimii kehityspäällikkö Jari Kumpulainen. Voit esittää Jarille kysymyksiä chatissa koko webinaarin ajan.

Ilmoittaudu

Digiasioinnin klinikka III

Perjantaina 16.6.2017, klo 09.00-10.00

Tänä päivänä tehokkaat digitaaliset sekä automaattiset palvelukanavat mahdollistavat tiedolla johtamisen. Kevään 2017 aikana järjestämme kolmiosaisen klinikan, joissa perehdytään digiasioinnin perusteisiin ja mahdollisuuksiin.

Tämän kolmannen digiasioinnin klinikan aiheina mm.

 • Digitaalisuus
 • Mobiliteetti

Klinikan asiantuntijana toimii Jyri Kosonen Elisalta. Voit esittää kysymyksiä chattiin koko klinikan ajan.

Ilmoittaudu

Paikkariippumaton työ HR näkökulmasta - Case Elisa

Keskiviikkona 21.6.2017, klo 10.00-10.45

Tervetuloa kuulemaan, miten me Elisassa mahdollistamme paikkariippumattoman työn. Millaisia työvälineitä itsellämme on käytössä ja miten tuemme asiakkaitamme liikkuvan työn toteuttamisessa. Millaisia työskentelytapoja olemme omaksuneet ja miten ne näkyvät toimitilakuluissa, matkoihin käytetyssä ajassa ja työssä jaksamisessa.

Webinaarissa kuulemme asiantuntijoina Tuottavasta IT:sta vastaavaa johtajaa Marko Keinästä sekä henkilöstöpäällikkö Helena Nousiaista. Voit esittää heille kysymyksiä chatissa koko webinaarin ajan.

Ilmoittaudu

Menneet webinaarit

 • Chat kuntalaisen asiakaspalvelukanavana
 • Tiistaina 23.5.
 • Social selling vaatii itsensä peliin laittamista

 • Maanantaina 22.5.
 • Kysy Elisa Kassasta - me vastaamme

 • Perjantaina 19.5. klo 8.30-9.30

 • Siirrä toimistosi pilveen

 • Tiistaina 9.5.2017, klo 14.00-14.45

 • Sharepoint, Teams, Groups ja Yammer yhteistyössä intranetin omistajan työkalupakissa

 • Keskiviikkona 10.5.2017, klo 9-9.30

 • Digiasioinnin klinikka II

 • Perjantaina 12.5.2017, klo 10.00-11.00

 • Digitaalista asiakashankintaa ja -uskollisuutta

 • Keskiviikkona 3.5.2017